Супер лошо пиянство имат тези три зодии! (Не сядайте с тях на маса)

в Любопитно

Зодии с лошо пиянство са ето тези от зодиака. Когато те вдигнат чашката или бутилката, нещата наистина могат да излязат извън контрол. Затова, ако имате приятели от тези зодии, които залитат по алкохола, по-добре не сядайте с тях на една маса.

Ракът не спира лесно с пиенето. Представителите на тази зодия пият много. Те са известни като знаци, които не знаят какво е това мярка, щом стане дума за алкохол. Алкохолът изважда всички тъмни страни на Раците, когато те седнат уж само за по едно. Но никога не свършват само с една чашка. Нещата се усложняват още повече, когато трябва да се приберат в къщи и да оставят чашката или компанията. Тогава това им звучи като смъртна присъда.

Супер лошо пиянство имат и представителите на зодия Дева. Ужасното при тях е, че стават много раздразнителни и се ядосват от нещо, с което са си наумили, че отсрещния ги обижда. Те не могат да бъдат засегнати на чест или на каквато и да е била реплика, когато се прекалили с алкохола.

Когато не е пияна Девата е спокойна, разсъдлива, ненатрапчива, бодра и в някои моменти дори скучна. Но щом вдигне повече чашки от минималното количество тя вдига чутовни скандали и не спира да вади изпод килима мръсните неща.

И не спира, докато не си каже всичко, което я мъчи или притеснява. Способна е дори да ви убие, ако не я изслушате и не проявите необходимото уважения към нея в този момент.

С Водолей, който прекали с чашката също не е препоръчително да сядате на една маса. Представителите на тази зодия стават напористи, когато се напият. Те не спират да дават съвети, дори без да сте им ги поискали.

Лошата страна на пиянството им включва и това, че тогава се правят на умни и диктуват на всички какво е правилно и какво-не. Пияни ли са, Водолеите искат да докажат, че могат да се справят с всякакви житейски предизвикателства и проблеми.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ