Сребърна икона на Ванга сбъдва желания: Запалена свещ пред нея предсказва бъдещето!

в Любопитно/Религия

В дома на Ванга чудесата на свършват. Икона на Света Богородица със сребърен обков предсказва и сбъдва желания. Тя се нарича Сребърната, защото е обримчена с този благороден метал. Не се знае кой благодетел я е подарил на петричката врачка.

Предполага се, че й е дар от Людмила Живкова, която била близка приятелка на феномена.

Иконата с лика на Божията майка е разположена в къщата музей на Ванга в Петрич, в стаята за прием на гости.

Пред иконата винаги мъждука кандилце със запалена свещ. Свещта никога не угасва.

Според божиите служители това е така, защото духа на Ванга е жив и витае още в къщата.

Но с това чудесата в дома на българската пророчица не свършват.

Свещта променя цвета си при определени събития. Пламъкът свети в различни цветове. Когато нещата са спокойни той е жълт.

efekt-2

Но става червен, когато се случват някъде природни катаклизми. Светне ли в този цвят, винаги някъде се случват лоши събития, твърдят музейните работници.

По пламъкът на свещта петричани също се информират за събитията, които се случват у нас. Но чудесата не се случват само в дома на Ванга в Петрич, а в цялата местност Рупите.

Твърди се, че тя е заредена със специална енергия.

„Това място е особено. Служи ми като акумулатор и аз от него черпя сили и енергия.Някога тук е горял страшен огън. А този хребет над нас крие огромна тайна”, часто повтаряла петричката врачка.

Хребетът всъщност е Кожух планина. Според ясновидката той е ключа към разгадаване на древното ни минало.

Ванга била категорична, че там където е кратера, някога имало голям град, погребан под огнената лава.

Хората, които са живели на това место били високи и едри. Обличали се в тънки дрехи и били много просветени, твърди още баба Ванга.

На територията на местността бликат много минерални извори, има и басейни. Водата, която извира от магмените скали е гореща.

Тя лекува болести на храносмилателната система, ендокринни заболявания, на опорно-двигателната система. Също гинокологични, кожни и неврологични заболявания.

Източник: topactualno.com

Loading...

Вижте още от bultimesНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе