Слави Трифонов с кървави сълзи за Батак

в България

Слави Трифонов с кървави сълзи за Батак
Слави Трифонов и екипът му размазаха депутатите от ДПС!
Как е възможно да напуснат едноминутното мълчание в памет на жертвите на Батак !
Това не са българи най-вероятно или поне нищо Българско не е останало в тях !
Това е Батак, най-зверското клане от стотици години и то е в България, и всеки българин трябва да помни присъствието и как по-точно са присъствали Турският башибозук у нас !

И ако ДПС се именува като партия, която се бори за правата и свободите на Българският народ, някой ще ми каже ли какви са били правата и свободите на изкланите в Батак?
Трябва ли ДПС да съществува като партия щом нейните членове демонстративно напускат Народното Събрание по време на едноминутно мълчание !
Как така 500 години сме търпели, а те една минута не можаха?
Какви са Българите, които членуват в тази партия и как не ги е срам да дишат Български въздух, да пият от Българската вода, да живеят в България и да се наричат Българи?

ДПС Българска партия ли е?
Скъпи съотечественици, как пък медиите цял ден показваха как Бойко Борисов пресича мостът на влюбените и не споменаха за Батак?
Кой държи тези медии?
Делян Пеевски и ГЕРБ и как не намериха ни стих, ни дума за това?
Време е да се замислим кой ни управлява, време е да изхвърлим боклука от властта! Иначе ГЕРБ и ДПС се превръщат в башибозукът на Ердоган !

Е ние казваме втори Батак не ще да има, но на следващите избори ще внимаваме кой за кого и как гласува! Затова гласуването за еничари е национално предателство срещу род и Родина, срещу историята ни свята и срещу самите Вас !
Но е предателство и към Бъдещето на Вашите!

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

1 Comment

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ