Слави Трифонов направи културна революция у нас

в България

Слави Трифонов направи културна революция у насСлави Трифонов още от времето на студентските протести и свалянето на режима на Живков та до днес не спира да бъде едно от най-популярните лица.

Със своите песни няма протест или митинг на който той да не присъства, няма банкет или сватба на която да не прозвучи негова песен, няма човек в страната, който да не бил докоснат от текствете и музиката на Слави Трифонов.

Поколенията се сменят, но Слави остава да бъде все така актуален, все така критичен към политиците и все така устойчив на времената, които се променят, а той не променя възгледите си, той все си остава такъв какъвто е.

Времената се променят нравите също, а Слави остава винаги модерен.

Защото той вибрира на вибрацията на хората и винаги ще бъде до и за хората.

Ако има някой, който да води революционна дейност срещу мафията, която е узурпирала властта то това е Слави Трифонов по-елегантно, по-ефирно понякога грубо и брутално, но винаги готов да защити народът си, ако това не е патриотизъм то какво е?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ