Слави Трифонов заяви: „Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц”?

в България

Слави Трифонов заяви: „Само аз ли имам чувството, че живеем в тъп виц”?И ние сме във този тъп виц и не ние смешно, но някак си безмълвено подкрепяме тъжното.

И ако някой си мислят, че живеят в един тъп виц други не живеят, а те оцеляват в една сурова безчувствена среда.

Трети живеят в един измислен свят заобиколени от ласкатели, а другите просто съществуват.

Кучетата си лаят, керванът си върви, но село без кучета няма и всички ние трябва да проявим гражданската си съвест и да променим този виц, да променим съдбата си не само с постове в социалните мрежи, а на дела да покажем, че сме народ, а не телевизионна публика, че това е нашата родина, не мафиотска република.

Само с протести не става, трябва всички да се обединим зад една кауза, зад каузата България.

Защото държави много, но България е само една. Дали ще има или няма такава държава зависи само от нас самите и от нашата воля за промяна.

Бъдете бдителни и отговорни, не се подавайте на страха, защото това е тяхното оръжие, защото те властват над вас чрез репресия и страх.

Те не искат само да ви управляват, а да ви притежават!

Дали вицът е тъп сами преценете, но едно ви казваме време е да изхвърлим боклука от властта и да спасим това, което е останало!

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ