Светлозар Минов: Да крадеш и грабиш законно и безнаказано

в България

Светлозар Минов: Да крадеш и грабиш законно и безнаказано
Вижте как избухна в нета: Светлозар Минов
Да крадеш и грабиш законно и безнаказано- ДОКОГА???
Да са живи и здрави всички роднини на ЧСИ- тата! Пожелавам им здраве до десето коляно за сто години напред!

Кръвопиците на българския Народ, пак намериха вратичка І ПортаІ, за да крадат и грабят безнаказано!
След частичните успехи на Онбуцмана Манолова, някои хора видяха светлина в тунела! Да ама не! Много поздрави от „бързия влак”, ще имате! Изродите, които Държавата облече със Власт, си намериха начин да Финтират Държава, Съд, Народ и всякакви човешки и международни норми и закони!
Големи ГАДОВЕ нали?

Става дума за това, че „Държавата”, нямала правомощия да ги контролира в едно направление- а именно оценките на вещи, имоти и каквото се сетите! Ха познайте какво следва от това! Грабителите – алчни, се подготвят да променят цялата система на Оценяване и експертиза!
Камара на независимите оценители и Частните съдебни изпълнители се комбинираха срещу длъжниците- демек срещу измъченияи рекетиран Народ.
Народа и управниците са поставени на колене.
Частните съдебни изпълнители прескочиха ограниченията, наложени в Закона, по искане на Мая Манолова.

След промените в ГПК, ЧСИ-тата си намериха нов съюзник – Камара на независимите оценители- още едни кръвосмучещи вампири. С еднолично решение на камарата са приети нови стандарти за оценяване, с които се отменят международните стандарти. Влязат ли в сила, ЧСИ-тата ще могат да продават жилищата на длъжниците на безценица.
Оказва се, че държавата е безсилна да ги отмени. Новия юридически капан ще влязат в сила на 1 юни 2018г.
Голям купон чака оскубания и одран български Народ

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ