Революцията изяжда рожбите си.

в България

Революцията изяжда рожбите си.


Революцията изяжда рожбите си както се казва.Това е закона при всяка една общественна промяна.

При Великата Френска Революция, при Октомврийската Социалистическа Революция в царска Русия-1917 година. Първите потънаха в кърви, последните станаха първи. Тия които бяха първи 1990 сега ги няма: Младенов, Луканов, Венци Димитров Стефан Савов и др. И така движения като ПП не са идейни, те идват като хуните и така бързо си заминават.

Единствено в Столетницата БСП наблюдаваме бавен но затова траен упадък. БСП е лишена да е носител на Лявата идеология. Просто я НЯМА. Затова ще се роди нова ПАРТИЯ с Лява Идеология но не с Старото Ляво а с Ново Ляво. Старите леви лица като Станишев,Дъбов, Миков,Румен Овчаров, Румен Петков,Бойко Великов и техните, ,другари,, ще отидат в ИСТОРИЯТА.

Loading...

Както се казва: „Революцията изяжда рожбите си”.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

efekt-2