Радев побърка Борисов!

в България

Радев побърка Борисов!
Румен Радев побърка Бойко Борисов!
Нервен премиерът си изтърва нервите пред камерите на журналистите като каза, че „най-после Радев да си прави партия или с БСП да отиваме на избори и ако спечели да си реди министри и кабинет“!
Прави впечатление, че неизвестността плаши Бойко до смърт, а дали Радев ще прави партия или ще излезе на избори срещу ГЕРБ с друг формат това направо побърква кабинетът !

Тази неизвестност ги влудява и си личи по езикът на тялото, жестовете и нервните им коментари !
Такива хипотези се развиват само в страховете на Бойко и Цветанов, а Радев не декларирал, че ще прави такъв политически проект, но не и отричал тази тайнственост и направо ги побърква !

Невидимият враг е стратегия, с която конспиративните мозъци в ГЕРБ се пържат в момента !
Румен Радев досега единствен застана Мъжката на партията на цветята и това ги побърква!

Бойко Борисов не е свикнал някой да му опонира, не е свикнал да получава не на своите прищевки и желания, а Радев му показа, че не всичко в тази държава се решава от него !

А и хората като избраха Румен Радев оказаха това на ГЕРБ и сега войните на ГЕРБ се чудят срещу кого да воюват !
Срещу Слави Трифонов ли, който също ги държи в шах и тази неизвестност направо побърква ГЕРБ !

Опозицията е ясна, но Радев и Слави са двамата с най-голям рейтинг в страната, а Борисов е свикнал той да е номер едно, но сега обаче не е така !

На политическата сцена има само хипотези, а срещу тях репресивните теореми не работят !
Паниката на Борисов се прехвърля и върху неговият екип министрите, които също виждат, че нито Цветанов, нито Борисов контролират страната и това ги дави в гняв и ярост, която рефлектира върху медийната среда !

И така, ако чисто хипотетично си представим, че Румен Радев и Слави Трифонов обединят своите сили и какво става с ГЕРБ, ами ще бъдат пометени! И сега невидимият враг поражда страх в и без това не смелият ни премиер, а най-страшното е самият страх – той парализира съзнанието на премиерът и той все повече се панира когато Слави Трифонов или Румен Радев заговорят! Идва ли краят на ГЕРБ според Вас?

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ