Радев побърка Борисов!

в България

Радев побърка Борисов!


Румен Радев побърка Бойко Борисов!
Нервен премиерът си изтърва нервите пред камерите на журналистите като каза, че „най-после Радев да си прави партия или с БСП да отиваме на избори и ако спечели да си реди министри и кабинет“!
Прави впечатление, че неизвестността плаши Бойко до смърт, а дали Радев ще прави партия или ще излезе на избори срещу ГЕРБ с друг формат това направо побърква кабинетът !

Тази неизвестност ги влудява и си личи по езикът на тялото, жестовете и нервните им коментари !
Такива хипотези се развиват само в страховете на Бойко и Цветанов, а Радев не декларирал, че ще прави такъв политически проект, но не и отричал тази тайнственост и направо ги побърква !

Невидимият враг е стратегия, с която конспиративните мозъци в ГЕРБ се пържат в момента !
Румен Радев досега единствен застана Мъжката на партията на цветята и това ги побърква!

Бойко Борисов не е свикнал някой да му опонира, не е свикнал да получава не на своите прищевки и желания, а Радев му показа, че не всичко в тази държава се решава от него !

А и хората като избраха Румен Радев оказаха това на ГЕРБ и сега войните на ГЕРБ се чудят срещу кого да воюват !
Срещу Слави Трифонов ли, който също ги държи в шах и тази неизвестност направо побърква ГЕРБ !

Опозицията е ясна, но Радев и Слави са двамата с най-голям рейтинг в страната, а Борисов е свикнал той да е номер едно, но сега обаче не е така !

На политическата сцена има само хипотези, а срещу тях репресивните теореми не работят !
Паниката на Борисов се прехвърля и върху неговият екип министрите, които също виждат, че нито Цветанов, нито Борисов контролират страната и това ги дави в гняв и ярост, която рефлектира върху медийната среда !

И така, ако чисто хипотетично си представим, че Румен Радев и Слави Трифонов обединят своите сили и какво става с ГЕРБ, ами ще бъдат пометени! И сега невидимият враг поражда страх в и без това не смелият ни премиер, а най-страшното е самият страх – той парализира съзнанието на премиерът и той все повече се панира когато Слави Трифонов или Румен Радев заговорят! Идва ли краят на ГЕРБ според Вас?

Loading...

Вижте още от bultimes

Сайтът не носи отговорност за коментарите, които се публикуват от нашите читатели !

календар
календар

Последни от България

Едно котило

Едно котило

Всички са едно котило днес истината лъсна! Борисов похвали Станишев!…
Отидете горе