Покрай голия Радев жена му Деси качи интересна снимка и написа: Позьор

в България

Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева изненада последователите си в социалните мрежи с пост. Тя публикува кадър, който бе придружен с коментар „Позьор“ и червено сърце.

На снимката бе гларус върху покрива на къща на фона на морето.

Президентът днес хвърли дрехите и се гмурна в морето, за да посети откриващия се параклис на остров Св. Анастасия. Заедно с държавния глава е и съпругата му, но тя остана мокра и наблюдаваше отстрани изявите на Радев, пише Блиц.

Все пак явно тя се е впечатлила от птицата и е решила да я покаже на последователите си. Видно е, че кадърът е заснет на остров „Света Анастасия“. А веднага под поста ѝ заваляха коментари на потребители.

Една от потребителките обаче веднага направи асоциация с изявата на Радев и написа „Това беше добро. Явно днес сте в серия“, а друг потребител показа снимка, която е на мястото, близо до покрива, който е заснела Радева.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ