Под игото с Бойко Борисов! Защо Бойко никога няма да надмине Тодор Живков?

в Конспирации

Под игото с Бойко Борисов! Защо Бойко никога няма да надмине Тодор Живков?
Вижте защо Бойко никога няма да надмине Тодор Живков колкото и да се хвали за това !
Вижте какво означава политик и какво продажник на практика !

В началото на 70-те години на 20-ти век възникват няколко конфликтни ситуации между Народна Република България и Република Турция.

Стигна се дотам, че Тодор Живков удари шамар на турския премиер.
Тази случка не се разпространила през медиите в България, защото Живков градял благ образ пред българското общество.

Много турци, обаче още помнят тази обида.
На територията на нашата страна са били засечени множество дейности на турските тайни служби. През 73-та Тодор Живков заплашва, че можем скоро да започнем с масови арести на турски шпиони.
Така успоредно с „Възродителния процес“ Държавна сигурност извършва хиляди задържания и разпити на хора, които са заподозряни в съучастие с турски агенти на територията на България.
В края на 1977г. Държавна сигурност арестува 16 турски шпиони, които са разполагали със специализирана техника и екипирока. Турските агенти са извършили и убийство на български войник, който разкрил двама от тях.Защо Бойко никога няма да надмине Тодор Живков

Под предтекст да се обсъди Възродителния процес турската държава кани Тодор Живков в Одрин на дипломатическа среща.
Реалната причина за това била договаряне на условията за освобождаване на турските агенти.
Как Тодор Живков удари шамар на турския премиер Сюлейман Демирел в Одрин:
На 02.Август сутринта Живков пристига с антуража си в турския град и е посрещнат от Демирел с всички почести.

В началото разговорите преминали с добър тон, което било характерно и за двамата политици.
Когато започнали обсъждането за освобождаването на агентите, Живков отговорил, че Турция няма какво да предложи в замяна на свободата им.

Демирел предложил различни отстъпки от страна на Турция, но Тодор Живков обяснил, че България няма гаранция, тези отстъпки да останат и след освобождаването на шпионите.
Демирел останал без козове и казал, че Турция няма да търпи такова унижение. Ден след вдигането на оръжейното ембарго от САЩ над Турция той имал самочувствието да намекне за военна заплаха. Казал че само за 3 дни може да мобилизира 9 милиона мъже в армията си, което надвишава цялото население на България.
Тогава бил прекъснат от силната и звучна плесница на Тодор Живков.
По думи на Людмила Живкова по лицето на турския премиер се виждали много емоции. От изненада и страх до гняв и увереност.

Той бързо се свестил и спрял реакцията на охраната си.
Тогава Тодор Живков му казал:
Запомни тази плесница и си я спомняй всеки път, когато си помислиш подобно нещо.
Турция била беззащитна в този случай.
По това време България имала една от десетте най-мощни армии в света.
Въпреки че официалните данни показвали, че ракетните войски на България притежават около 200 балестични ракети, то тайните служби на Демирел му давали информация, че българските ракети са много повече.

България заплашвала да изпепели двайсетте най-големи града на 42-милионна Турция.
ВВС имали способността да унищожат останалата част от турската армия, а голямото количество танкве и вертолети е могло да установи траен контрол над европейската част част от турската държава.
Сюлейман Демирел знаел, че не може да разчита на САЩ, водени от Джими Картър, който наблягал на икономическата политика. След Виетнам американците не искали да чуят за друга сериозна война. Именно затова избрали президент като Картър.

След тази среща Демирел останал приятел на България до края на живота си.
По-късно той станал един от най-дълго управлявалите турски президенти и докато е бил във властта, Турция е била в добри отношения с България.
Източник: informiran.net

Днес Бойко Борисов се хвали, че е направил много повече от Тодор Живков! Днес явно шофьорчето комплексарче, което само е изхвърляло гарнето сутрин на Цола Драгойчева, избива комплекси!

А неговите комплекси са всичко построено от Социализмът да бъде разрушено!

И така армията ни я няма, а васалното поведение на Бойко Борисов е видимо от всички ! Нямаме и граница, а зенитните ракети отдавна са нарязани като днес България е в немилост, а суверенитетът на нацията е спомен само !

Нямаме граница, нямаме войски, нито техника и самолети нямаме ! Нямаме Държавна Сигурност и разузнаване, нямаме сигурност !

Джон Кери и Бойко Борисов
Източник: Булфото

 

Шамарите в политиката са важни, но този на Борисов ще го помним както помним турското робство, ако оцелеем обаче !

Истинският еничар на това време се нарича Бойко Борисов и вече е твърде късно освен, ако народът не се опомни и промени това !

Няма кой да ни спаси, ако сами не спрем това етническо и религиозно прочистване на тази територия !

Ние не говорим с езикът на омразата, а с езикът на реалността !

Ние не проповядваме расова или етническа нетърпимост и да се сложи ясна граница веднъж завинаги България в Европа ли е или на Турция?

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ