Подстригването на косата може да промени живота ви?(Но ето кога и как да използвате магията)

в Любопитно

Подстригването на косата крие магия

Промяната в косата може да промени насоката на живота ви. Отрежете ли косата си, отрязвате неприятните неща в миналото си.

Преживели ли сте раздяла, позор или унижение подстрижете част от косата си. Това гарантирано ще ви помогне.

Като седнете на фризьорският стол изхвърлете всички проблеми от главата си. Напълнете се с мисли, в очакване на малко или голямо чудо.

Когато отидете да се подстригвате, мислете си, че промяната ще се случи. И вие ще преживеете отсега-нататък само хубави за вас неща.

И наистина ще настъпи чудото.

Ако ви е зарязал любим човек, отрежете колкото се може повече от косата си. И сменете цвета й. Руса ли сте, станете червенокоса или брюнетка.

Ако сте чернокоса, превърнете се в блондинка. Къдрете си редовно, щом сте с права коса. Изправяйте я , ако сте естествено къдрава.

Важното е, че щом правите редовно промяна с косата си да си повтаряте наум, че хубавото тепърва предстои. И то нистина ще се случи.

Тази магия с промяна на визията си и на косата си наистина помага. Тя е много мощна и действа много силно.

Но не прекалявайте. Ако много често променяте прическата и цвета на косата си, тя ще престане да действа.

Освен това бъдете крайно внимателни при използването на тази магия. Тя се ползва, когато усещате, че трябва да се отървете от нещо неприятно в живота си.

Промяната в косата се случва и когато нещо ви тежи прекалено много.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ