Партия Възраждане: По документи сме чисти, по съвест не!

в България

Партия Възраждане: По документи сме чисти, по съвест не!


ДАНС разследват лъжите на Копейкин. Партията е зачената май непорочно. Копейкин под кодово име Костадин Костадинов в телевизионен ефир заяви, че партията му е регистрирана в гр. Плиска. От ДАНС са идвали в читалището на престолонаследният град и са извършели проверка. Самият председател на читалището няма спомен това да се случвало още повече самото читалище няма капацитет да побере 500 човека. Ще стане ясно, че и зачатието на партията Възраждане е непорочно май.

Активни лица във Варна твърдят, че името идеята за тази партия е била откраднат от тях. Все повече засмърдяват нещата около Костадин от Възраждане. Председателят на читалище „Просвета-1911” г-н Илиев няма информация да се е случвало такова мероприятие.

Попитахме и кметицата на Плиска, но тя също не знае да се е случвало такова нещо в Плиска. Къде и кога е регистрирана тази партия нека компетентните органи си свършат работата, нека проверят и подписите на учредителите но вече местните хора шушукат, че никой никога не е чувал да са се събирали над 500 човека в малката Плиска.

Слави Трифонов попита има ли такава държава, а ние ще попитаме има ли такава партия, която получи субсидия и как държавата раздава пари на политически партии без да ги проверява легитимни ли са или не, или всеки може да се облажи. И така има ли, няма ли такава партия компетентните органи ще проверят, но някак си да развееш бялото знаме преди да се е предал Българският народ е гадно, а да почерниш Българският лъв е долно. Нека компетентните лица си свършат работата само да не стане като с онази къща – по документи сме чисти, по съвест не!

 

Loading...

Вижте още от bultimesНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

efekt-2

Последни от България

Отидете горе