Нужно ви е само алуминиево фолио, за да увеличите скоростта на интернета в дома ви

в България

Вероятно често ви се случва да се ядосвате за това, че интернета в дома ви е доста по-слаб от това, за което плащате.

А знаете ли, че съществува един изключително лесен трик, който ще ви помогне да увеличите скоростта на интернета за раз време?
Вероятно дори и през ум не ви е минавало, че алуминиевото фолио може да увеличи скоростта на интернета.

Невероятно, но факт. Наистина е така, изпробвайте и ще се убедите сами.
Преди да включите в употреба алуминиевото фолио, е нужно да премахнете всички ненужни компоненти, разположени около вашия модем.

Той трябва да се намира далеч от стени, маси и др. подобни предмети. Поставете модема на височина – например на някой рафт. Сега идва ред и на алуминиевото фолио. Нарежете няколко правоъгълника и ги сгънете на 2-3 слоя за по-голяма устойчивост.

Огънете ръбовете на алуминиевото фолио, за да получите полукръг.
Закрепете долната част на полукръга за картон, за да е по-устойчива и да може да се задържи изправена.

Поставете получената конструкция до модема или рутера и веднага ще усетите как се засилва сигнала на интернета. Със сигурност ще останете удивени от резултата, който ще се получи

Източник: topactualno.com

efekt-2
Loading...

Вижте още от bultimesНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе