Не се гаси това, що не гасне и майчината любов не ще загасне!

в България

Не се гаси това, що не гасне и майчината любов не ще загасне!
Не се гаси това, що не гасне и майчината любов не ще загасне! Майките продължават да са на палатки, но медиите пак мълчат !

Цензурата ги застигна и тях и всички дето ги подкрепят !
Бойко Борисов след грандиозното потушаване на мащабният протест в подкрепа на Майките с деца с увреждания под надслов „системата ги убива“!

Днес системата ги игнорира!
Те са там и са непреклони, а нищо не е по-силно на света от майчината любов в името на нея те са там ! Медиите крият истината там и няма я Манолова като не се ПИАРИ ВЕЧЕ на хората от болката да прави рейтинг тя! Няма телевизия, няма и радия, пълен мрак се спусна над майките с деца !
Това ли е нашата родина, това ли е системата, която днес ги игнорира !

Цензурата продължава и в социалните мрежи, но за това се мълчи народе като те са там и за теб разбери ! Крият истината и мълчат, но ние ще ви кажем, че те са там в жегите до парламента докато депутатите си пият на плажа коктейла с мента !

Те са там и не ще се предадат. Нищо, че системата ги игнорира, нищо, че системата ги убива, но едно трябва да е ясно, че ние сме тези, които можем да накараме системата да коленичи и да се моли за пощада там до парламента на площада !
Майките са там и системата докато всички нас убива този протест се игнорира!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ