Нека бъдем с Президента утре, българи!

в България

Нека бъдем с Президента утре, българи!

В новата българска история има само един президент, който открито застана срещу българоубийците. Длъжни сме да го подкрепим ако сме българи!

Без политически пристрастия, без идейни съображения, без типичното българско отрицание по принцип.

Президентът е с ограничени правомощия по Конституция. Почти всяко негово действие зависи от Народното събрание – тези 240 хрантутници, който ни презират и вече се обожествяват. Тези, които са готови на всичко за да останат на власт. Властта за тях не е средство, а главна цел за лично забогатяване. От т.н. начало на прехода изминаха 30 години. Време на безобразно потъпкване на закона достигнало най – тежката степен деформация – създаването на закони в противоречие с основните принципи за справедливост и обществен морал.

По волята на съдбата избрахме президент без политически опит, но с характер и достойнство.

Сигурно е допускал грешки, имал е своите разочарования и е съжалявал за определени свои действия. Кой от нас е сигурен че би се справил по- добре?! Аз знам, че не бих го направила.

Нашият президент не стана съучастник на управляващите, не се включи в общия им хор за успехите и прекрасната ни действителност.

Нарича нещата с истинските им имена. Назовава фактите и виновниците с прямота и без страх. Повече от това не може. Не може да разпусне НС, да обяви извънредно положение без решение на НС. Така е разписана Конституцията.

Остава с народа си. Това е достойно.

На 19.02. президента ще поведе шествието в памет на В. Левски.

Аз ще бъда там. Това е моят поклон пред великият син на България – В. Левски.

Това е моят начин да подкрепя президента.

Това е моята надежда за България.

БОГ С НАС!

Румяна Ченалова


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ