Народна закрила и контрол – подкрепете ни

в България


Народна закрила и контрол – подкрепете ни
Всеобща мобилизация обявиха от „Народна закрила и контрол”!

Екипът на страницата „Народна закрила и контрол“, на Вашето внимание:
Този материал е изпратен, на читателската ни поща, от приятели на страницата!
Обещахме ВИ да следим случая! Побоят на възрастни хора на бензиностанция в гр. Бургас, преди две години е още по актуален днес! Ежедневно се опитват да ни натрапват измислени проблеми, докато истинските се премълчават. Липсата на тотална справедливост и правосъдие са вепиощи!

Заведоха дело на младежа, които се опълчи на сириец, който нападна семейството му на сред София- столицата на България! Убиха журналистка! Запорираха сметки и имущество на Мартин Карбовски- журналист! Осъдиха Веселина Томова- журналист от Афера! Водят дела срещу Елена Йончева- журналист и депутат! Уволниха Милен Цветков- журналист! Свалиха от ефир и Люба Кулезич! Изпратиха в небитието и Сашо Диков, който продължава да работи и излъчва от неудобни по неудобни материали! Пак мигрант нападна семейството на депутат в София! Това е малка част от безобразията, които се вършат от мафиотската шайка, която ни управлява! Мачкайки свободни и неудобни журналисти, задушавайки ефира и отстраняване на неудобните ни налагат „нещо си“!

Днес отново са възобновили делото срещу 4-та граничари, които защитиха българското море от турски бракониери! На 18. 10 тази година, пак ги викат в Бургаски съд, заради делото им в Турция, пак са подсъдими! Пак в този съд, осъдиха на затвор трима смели българи дръзнали да се опълчат на продажници, чиято смелост и наглост стига до там, да нападнат възрастни хора! Благодарение на тези смелчаци нямаше смъртни случаи, както и бе предотвратен международен скандал! Представете си, какво щеше да стане ако „Протестърите“, бяха стигнали до рокерите и ако бяха извършили саботажите, за които са се уговаряли?!

Екипът на страницата „Народна закрила и контрол“, не може да остане безучастен и да не подкрепи народната съпротива! За НАС е ясно, че хора, които са преследвани и мачкани от мафиотската хунта облечена с власт, трябва да бъдат подкрепяни! Ние се свързахме с пострадалите Стоичо, Атанас и Светлозар, за да ги питаме от какво имат нужда:

-“ На първо време се нуждаем от информационна подкрепа. Хората трябва да разберат, какво точно се случи на OMV- Бургас през 2016 година! Хората трябва да разберат, че една от пострадалите жени в инцидента почина! Хората и служителите на тази прогнила система, трябва да знаят, че ако не ни защитят, утре те ще са на наше място и няма да има кой да ги защити! Позорно и гнусно е да те нападнат, да се защитиш и след това да те осъдят! Не на последно място се нуждаем от финансови средства! Близо две години и половина продължава този тормоз, благодарение на който ние нямаме възможност да работим нормално и да изхранваме семействата си! На всичко отгоре постоянно трябва да плащаме за нещо! В момента трябва да съберем 5400 лева за адвокати и експерти за новата съдебна инстанция, което ни е невъзможно. Да не говорим, че ако и те ни натопят за виновни, ще дължим 20 000 лева на съдилищата, адвокати и на „пострадалите Протестър- Предатели“!“

Това заяви пред НАС Светлозар Минов, човека със счупената ръка! Ние Ви молим да помогнете финансово, духовно и експертно на тези момчета, които не се поколебаха с риск за живота си да застанат пред ударите, за да защитят нашите майки, бащи, баби, дядовци и дъщери ! Молим ВИ да се разтърсите за познати в Бургаските съдебни среди и да говорите със служителите там! Убедете ги хубаво да прочетат и проверят делото- безумие е да издават такива присъди на невинни хора! Ако утре се случи на техни близки или роднини, но няма кои да ги защити, тогава ще разберат ли как се чувстваме НИЕ- обикновените хора? Това ли трябва да се случи за да разберат, че престъпниците са други а не тези момчета? Призоваваме и вярващите да се молят, за справедливост и благоденствие за тези момчета! Молим и тези от ВАС, които имат финансова възможност да помогнат на момчетата, за да съберат нужната им сума и да си осигурят адвокати!
За да се свържете със Стойчо Гергинчев-0878 196 850
За да се свържете със Светлозар Минов- 097 933 380
За да се свържете с Атанас Михов-0887 214 238
Ако желаете да направите директен превод: BG24 UBBS 800 2101 50 66 220-Светлозар Димитров Минов
Екипът на страницата „Народна закрила и контрол“, ВИ Моли, да не бъдете безучастни, защото такива хора остават все по малко!

Ако не помогнем днес, утре няма на кого и на какво да се надяваме! Ако днес няма справедливост за тях- утре няма да има и за НАС!
Нека да покажем, че ни има и че си търсим и отстояваме правата!

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ