Народе? В какво се превърна, български народе? По турско бяхте народ, сега се превърнахте в стадо!

в България

НАРОДЕ???

/18.07.1937 – безсмъртие/ – Васил Иванов Кунчев, Апостол на СВОБОДАТА

Народе? В какво се превърна, български народе? По турско бяхте народ, сега се превърнахте в стадо!

Поставили сте портретът на Левски във всеки кабинет, в който ограбвате и разрушавате делото му и България. Крещите името му в кръчмата на три ракии и мечтаете за България на три морета, докато единствената ви реална мечта е да си живеете удобно в кочината.


Срам ме е! За днешна България ли даде животът си Апостола на свободата.

Той отиде на бесилката заради нас, а ние заради апатията и страхливостта си дори не можем да станем от дивана и да отидем пред Народното събрание да зададем същите въпроси, които той е задавал на българите преди повече от век.

Народе! Не си достоен днес за Апостола! Народ, който е само трапезен и фейсбук патриот, не заслужава свободата си. Защото свободата не е подарък на тепсия, а ежедневна борба. Освободихме се от турско, за да попаднем под дебилско.

Затова, байно, да си кажем кривиците, аз на теб и ти на мен, а след това да се обединим за общото дело!

Прости ни, Апостоле!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Вижте още от bultimes

Сайтът не носи отговорност за коментарите, които се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе