Мъртвите ни се явяват като бели пера

в Любопитно

Специалисти в областта на паранормалното проведоха изследване и разбраха за едно интересно съвременно поверие, което през последните години намира все повече поддръжници. Все повече жители на Западния свят смятат, че починалите близки са способни да общуват с нас с помощта на бели пера. Ако белоснежно перо случайно влети във вашия дом или е паднало върху дрехата ви на улицата, това може да означава, че човек, когото вие обичате и който е напуснал този свят, се опитва да влезе в контакт с вас.

Най-често той просто иска да ви съобщи, че с него всичко е наред и вие не трябва да тъгувате за него. Потребителите на социалните мрежи в момента споделят едни с други истории, свързани с необичайна поява на бели пера след кончината на свои близки. Например 34-годишният Алек Дженкинс от американския щат Кентъки разказва, че преди година той и жена му са се разхождали из града, когато неочаквано се появило бяло перо, което започнало да „ги бие“ по лицата. Когато посетили екстрасенс, той им съобщил, че появата на перото е доста добър знак свише.

46-годишният Стивън Галяно от канадската провинция Ню Брансуик съобщава, че семейството му наскоро е изгубило един от членовете си. По думите на мъжа веднага след това в дома му се озовали десетки малки бели пера. Те били намирани в гостната, спалните, в колите на семейството. 77-годишната британска телевизионна звезда Глория Ханифорд е убедена, че белите пера са ѝ изпращани от покойната ѝ дъщеря Карън Китинг, която е починала през 2004 г. на 41-годишна възраст от рак на гърдата. По думите на Глория тя е започнала да ги забелязва до себе си четири месеца след смъртта на дъщеря си. Когато Карън била още жива, тя веднъж казала на майка си, че като дете е смятала белите пера за знак за присъствие на ангел.

Източник: retro.bg

efekt-2

Вижте още от bultimes

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе