Мебелите у дома издават бъдещето

в Любопитно

Едва ли сте допускали някога, че мебелите ви имат необикновени сили и дори могат да предсказват бъдещето ви. Още по времето на Вавилонската империя, а и дори преди нея, хората вярвали, че предметите, с които боравят в своето ежедневие, имат специална енергия и могат да им донесат късмет или нещастие. Освен това предричат събития, които ги очакват в обозримото бъдеще. Днес, макар и вече да гледаме на мебелите си като на даденост, все още можем да се вслушаме в тях, за да узнаем какво ни очаква скоро. Ето как да тълкувате техните сигнали:

Ако седнете на любимия си стол и той започне да скърца, това е знак, че ще ви навестят неочаквани гости. Ако пък люлеещият се стол в дома ви започне да се движи без логично обяснения, очаквайте да ви сполети нещастие или да чуете лоши новини. Ако се спънете в стол в дома ви, то знайте, че човекът, който обичайно стои на него, ви е излъгал. Паднете ли сами от стол, пригответе се, че някой от обкръжението ви ще ви измами скоро. Бъдете внимателни на кого се доверявате, защото някой определено ви мисли злото.

Започне ли някой от краката на стол да се поврежда, това пък предсказва кавга в дома. Ако маса, шкаф, скрин, ракла или друга мебел от дърво започне да скърца, това е сигнал да не си правите смели планове за бъдещето, защото има голяма вероятност всичко да се обърка. Падането от креват по време на сън не се приема особено радостно.

Но ако ви се случи, не бързайте да се тюхкате – такова събитие предсказва, че скоро ще получите наследство, ще си намерите нова работа или ще се сдобиете с печалба от лотарията. Ако покривката се свлече от масата, скоро ще имате поводи за радост и гуляй. Ако вратата на шкаф случайно остане отворена, чакат ви трудни мигове. Някой ще ви намеси в интриги и ще се наложи да давате обяснения за действия, които не сте извършили.

Източник: retro.bg

efekt-2

Вижте още от bultimes

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе