Манолова организира протест днес срещу високите сметки за парно

в България

Манолова организира протест днес срещу високите сметки за парноДнес, 21 декември 2020 г., председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова организира протест срещу високите сметки за парно за месец ноември.

Протестът ще започне в 12:00 ч. пред Министерския съвет и е под надслов „Да си върнем Топлофикация. Срещу високите сметки за парно.“

Припомняме, че в петък Манолова призова енергийният министър, а не КЕВР, да провери сметките за парно и топла вода за ноември 2020 г. Докато трае проверката, Борисов да наложи мораториум върху плащането на сметките, поиска още тя.

Манолова иска да се провери дали коректно са определени прогнозните стойности на парното за ноември, дали правилно са отчетени количествата топлинна енергия при реалното отчитане и дали Топлофикация коректно е отразила във фактурите разпределеното от топлинните счетоводители.

От жалби на граждани, подадени до „Изправи се.БГ“, изглежда, че Топлофикация е начислявала произволно сметките, заяви още Манолова.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ