Манолова: Няма да има правителство на ГЕРБ и Борисов няма да бъде премиер

в България

Манолова: Няма да има правителство на ГЕРБ и Борисов няма да бъде премиер
Манолова: Няма да има правителство на ГЕРБ и Борисов няма да бъде премиер

На прага сме на избори, които окончателно ще приключат едноличния диктаторски корумпиран модел, каза Манолова

Няма да има следващо правителство на ГЕРБ и Борисов вече няма да бъде премиер. На прага сме на едни избори, които окончателно ще приключат едноличния диктаторски корумпиран модел. Борисов отива в историята.

Това заяви днес председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова по повод една година от началото на летните протести през 2020 г. Годишнината беше отбелязана с фотоизложба пред Президентството със снимки от протестите.

Преди една година протестите и гражданите по площадите поискаха две оставки. Година по-късно едната оставка – тази на Борисов, е факт. Надеждата се събуди, страхът си отива, промяната е необратима. Мутрите си тръгнаха, но не сме ги изгонили окончателно. Милиардите, раздадени от Борисов за обществени поръчки с един участник, без конкурс, на приятелски фирми, са по улиците и в градовете на България. Те воюват срещу нас – формациите на промяната и срещу гражданите, допълни Манолова.

Трябва да участваме в промяната, тя няма да се случи просто така. Имаме още работа, имаме да постигнем още една оставка – тази на Иван Гешев. Имаме да реформираме съдебната система, за да има контрол над главния прокурор, подчерта тя и призова хората да гласуват на 11 юли.

Съдебната система трябва да бъде независима, така че нито едно съдебно дело да не зависи от това дали имаш телефона на премиера и колко си богат. Чака ни много работа, началото е поставено, каза Манолова.

Гласувайте за номер 8 – за по-високи доходи, за преизчисляване на пенсиите, за зелена България, за свобода, демокрация, чист въздух, подкрепа на малките фирми, ревизия, заяви още тя.

Loading...

efekt-2


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе