Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен

в България

Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен Манолова: Който получи мандата да предложи служебният кабинет да стане редовен

Ние не искаме министерски постове, каза Манолова

Предлагаме решение – която партия вземе мандата, да предложи служебният кабинет да стане редовен. Така ще е ясно кой ще поеме отговорност за кабинета и кой го е предложил. „Изправи се.БГ“ следи с тревога поведението на големите политически сили, които имат шанс да получат мандат. Възможно е те да тласнат държавата в политическа криза.

Това заяви председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред медиите в София днес.

Действията на служебното правителство са одобрени от българските граждани. Няма да е правителство на една партия, а ще бъде правителство на гражданите. Не искаме министерски постове, искаме промяната да се случва и моделът да бъде променен. Да има власт, която ще се заеме с решаването на проблемите на българските граждани, допълни Манолова.

Ще подкрепим правителство, което има за приоритет повишаване доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, продължаване на ревизията, пряка финансова подкрепа за малките фирми, младите семейства, децата, ревизиране на сметките за ток и парно, съдебна реформа, категорична бе Манолова.

Под светлината на прожекторите в парламента, при конституционната процедура, ще коментираме предложението за кабинет на Слави Трифонов. Телевизионни изявления няма да коментираме. Хората искат стабилност и правителство, което да започне незабавно да решава проблемите на българските граждани, каза още тя.

Манолова подаде сигнал до Столичната община във връзка със стеснения участък на бул. „Осми декември“ в Студентски град.

Настояваме за пълна проверка на законността на строителното разрешение на 25-етажната сграда, заради която е затворено платното. Ако става дума за нарушение на правилата, отговорните лица да си понесат отговорност. Също така настояваме платното да бъде отворено, а изкопът – обезопасен, заяви Манолова.

Тя подчерта, че строежът е на една от фирмите, близки до Столична община, която се ползва с протекции. Предстои изграждане на 74-метрова сграда, а на това място допустимата височина е 25 метра, каза още Манолова.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ