Манолова: Борисов превърна събирането на гласове за нова Конституция в сделка

в България

Манолова: Борисов превърна събирането на гласове за нова Конституция в сделкаОт „Обединени патриоти“ и от „Воля“ са подкрепили новата Конституция срещу парчета земя от българското Черноморие, обясни Манолова

По следите сме на това как Бойко Борисов събра необходимите 120 подписи за проекта за нова Конституция, внесена от депутатите от ГЕРБ. Цената на подписите на депутатите от „Воля“ е плаж Кабакум Север. На плажа Несебър-юг установяваме колко струват подписите на депутатите от „Обединени патриоти“, които дадоха старт на Борисовата Конституция и му дават възможност да осигури политическия си живот, така че да стигне до заветния финал – редовни избори, които с манипулации да спечели или да получи приличен резултат.

Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в свое видео във Фейсбук на плажа Несебър-юг.

Припомняме, че по-рано тя беше на плажа Кабакум Север до Варна, даден на концесия на фирма, близка до Марешки, където се стигна и до ситуацията полицията да пази мутрите, изпратени от Марешки срещу Манолова.

Борисов успя да превърне събирането на гласове за нова Конституция в сделка, в разменна монета, макар и да твърди, че новата Конституция ще даде рестарт на държавата, допълни Манолова.

Патриотите също са си избрали апетитно парче от българското Черноморие – част от плажа Несебър-юг и паркинг, които според общия устройствен план не са предвидени за застрояване. През 2018 г. фирма, близка до депутата от НФСБ Георги Колев е поискала да купи този имот, който е част от Държавния горски фонд и според Закона за българското Черноморско крайбрежие не подлежи на продажба, освен ако в него не е предвидено изграждане на техническа инфраструктура, каквато е пречиствателната станция, обясни още тя.

Манолова подчерта, че българските патриоти са намерили удобна вратичка в закона да не се съобразяват с общия устройствен план.

Поискали са Общинският съвет в Несебър да разреши изграждането на пречиствателна станция до морския бряг, въпреки че в Несебър има пречиствателна станция. Така в средата на месец август тази година Общинският съвет в Несебър взима решение за изготвяне на подробен устройствен план за изграждане на пречиствателна станция в имота. Следва искане за закупуване на територията от Държавния горски фонд, от министър Десислава Танева и най-вероятно ще получат одобрение предвид неистовото вкопчване на Борисов във властта. След като се сдобие с имота от министъра на земеделието, следващата стъпка е връщане в Общинския съвет в Несебър, където най-вероятно ще поиска да го обедини със съседния имот. Така ще получи и общинска улица, която няма да е нужна, защото в момента разделя два имота, които ще са на един собственик – фирмата, близка до депутата от НФСБ Георги Колев. Вероятно след това мястото ще бъде застроено и няма да има пречиствателна станция, обясни Манолова.

Борисов е готов да продава части от българската територия, да предлага права, да сключва сделки, да прави невероятни комбинации с българска земя и с всичко, до което може да достигне, само и само да се задържи на власт. Тази власт се използва за обогатяване на тези, които крепят мнозинството в Народното събрание и за удължаване на политическия живот на Борисов, който заради справедливия гняв и протести на българските граждани вече вижда своя край. Това е позорно действие от страна на Борисов с надеждата да подмени българската конституция и да свика Велико Народно събрание, което да го направи вечен премиер, каза още Манолова.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/1071787353238074

Виж повече на Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ