Манолова: Без Нинова и Борисов като премиери в следващо правителство

в България

Манолова: Без Нинова и Борисов като премиери в следващо правителствоМанолова: Без Нинова и Борисов като премиери в следващо правителство

Без Борисов и без Корнелия Нинова като премиери в следващия мандат. Най-вероятно следващото правителство ще се формира от сегашните извънпарламентарни опозиционни партии.

Това заяви Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ в предаването „120 минути“ по бТВ в рубриката на Мария Цънцарова, където гостува заедно с Татяна Дончева – председател на Движение 21.

На въпрос на водещата дали споделят мнението на Слави Трифонов „без коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС в следващия парламент“, Манолова отговори, че това не е призив само на Слави Трифонов, а позиция на „Изправи се.БГ“ още преди изборите, като подчерта, че към тях добавя и патериците на тези формации – ВОЛЯ, ВМРО, НФСБ.

Манолова каза още, че със седене пред телевизорите и с писане във Фейсбук моделът на Борисов няма да се самоотстрани и всичко ще продължи по същия начин – първи по смъртност, последни по ваксини и тестове, първи по препълнени болници и фалирали фирми в резултат на липсата на отговорност и компетентност на ГЕРБ при управлението на кризата.

Изриването на Бойко Борисов от властта не е еднократен акт, а дълъг процес, в който извънпарламентарната опозиция да се обедини, каза Дончева. Тя беше категорична, че парламентарните партии като управляващата партия ГЕРБ, ВМРО и БСП си трансферират играчи за по 2-3 месеца, като в Шампионската лига, с което обясни политическата подмяна в листите на партиите от статуквото.

Манолова добави, че по никакъв начин няма да позволят патерици на ГЕРБ в следващия парламент. Готови сме да се изправим фронтално срещу Борисов, както го направихме в София и ще държим посоката докрай, няма да помръднем и сантиметър от нашата позиция – мутрите вън, мафията вън и ГЕРБ и Борисов далеч от управлението и хазната, категорична бе тя.

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/5138471766227159/


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последно от България

Отиди на Топ