Лох Нес е посещавано и от НЛО?

в Любопитно

Езерото Лох Нес в Северна Шотландия е известно в цял свят най-вече с тайнственото чудовище Неси, за което се твърди, че обитава водите му от VI век насам

Оказва се обаче, че в района на Лох Нес може да бъде наблюдаван и един друг феномен, а именно НЛО, който е видян неотдавна.

Свидетели на подобно явление стават няколко туристи – 48-годишният Алън Бетс, съпругата му Анна и възрастните й родители, отседнали в къща за гости, разположена в непосредствена близост до брега на Лох Нес, откъдето се наслаждават на пейзажа.

Една вечер, снимайки красивата панорама наоколо, майката на Анна успява да запечата и нещо много мистериозно – два сферични обекта, които се появяват изненадващо и прелитат над водите на езерото.

Първоначално останалите от семейството не проявяват особен интерес към заснетите изображения, но когато се прибират у дома, Алън и Анна буквално остават без думи от видяното, за което дори и не са предполагали, че е било заснето.

Впоследствие става ясно, че през въпросната нощ, когато майката на Анна успява да заснеме по случайност двата тайнствени обекта, кучето на Бетс се държи доста по-необичайно от нормалното, лаейки неудържимо в нощта.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ