Корупцията

в България

Корупцията


Борбата с корупцията по времето на Сталин и сега!

Корупцията съществува откакто са измислени парите та и от преди това ! Винаги е имало непочтени хора и алчни такива, но това не означава, че трябва да ги толерираме !

Как ли се е преборил Сталин с корупцията, ами простичко – построил е затвори !

През Комунизма у нас за корупция ти лепваха минимум десет години затвор !
Днес не е така и според Лиляна Павлова корупцията била по-скоро нещо като усещане и тя не съществувала най-вероятно !
Тогава защо правителството отпуска 200 000 000 лева за нещо, което не съществува, защо толкова много пари се заделят за борба с корупцията ?

Истината е, че държавата не се бори с корупцията, а тя само я финансира !
И докато в Китай ги разстрелват за корупция и дори изпращат сметката за изстреляният куршум на близките на убитият да го платят, а у нас се стрелят само за своя сметка и добре са си направили сметката как да видят на някой сметката !

Корупцията ражда само корупция, но трябват конкретни мерки против нея!
Например достъпът на гражданите до администрацията трябва да бъде ограничен като всичко да става по пощата и така ще се прекъсне връзката човек с човек и пари-каса !

Когато висши магистрати могат да бъдат съдени за делата си тогава и корупцията по високите етажи също ще бъде пресечена и всеки трябва да носи отговорност за постъпките си и всички да сме равни пред закона !

Политиците не трябва да имат имунитет, а да носят дори по-строга отговорност за делата си и само така корупцията ще намалее ! Свидетели сме на корупция в политиката и бизнесът за съжаление няма осъден нито един политик за 29 години !
И така според ГЕРБ корупцията е усещане, а според хората и бизнеса обаче е проблем номер едно на държавата или на паралелната такава !

efekt-2

Вижте още от bultimes

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе