Конспирация ! Вижте доклада на ЦРУ след който можете да наречете Бойко Борисов – Българоубиец !

в Конспирации

Вижте доклада на ЦРУ след който можете да наречете Бойко Борисов – Българоубиец !

Вижте доклада на ЦРУ след който можете да наречете Бойко Борисов – Българоубиец !

България е втора в света по измиране на населението
България е на второ място по смъртност на населението в световен мащаб. Това показват обновените данни на Световна книга на фактите на Централното разузнавателно управление (ЦРУ). Според данните смъртността у нас е 14.5 души на 1000, което поставя страната ни на второ място след Кралство Лесото в Южна Африка, където смъртността е 14.9 на 1000.

Данните на ЦРУ показват устойчива тенденция при смъртността у нас. През 2014 г. България заемаше шесто място с показател 14.3 на хиляда души, като пред нея бяха предимно държави като Южна Африка, Украйна, Лесото, Чад и Гвинея Бисау. Даннитеза 2015 година отредиха на страната ни третото място със смъртност 14.44 на 1000 души.
През 2016 година „лидери“ в смъртността след България са още Литва (14.50), Украйна (14.40) и Латвия (14.40). Едва след тях се нареждат Гвинея Бисау, Чад и Афганистан, които оглавяваха традиционно класацията. Според данните най-ниска е смъртността в Кувейт – 2.20, Обединените арабски емирства – 2.00 и Катар, където тя е едва 1.5 на 1000.
По раждаемост страната ни отбелязва спад – от 210 място през 2015 тази година тя се е изместила с две позиции до 212 място с 8.8 раждания на 1000 души. Това ни поставя наравно с Босна и Херцеговина, където коефициентът е същият. В Румъния, Хърватия и Сърбия той е 9.00 на 1000, а в Италия – 8.70. Най-малка е раждаемостта в Монако (6.60), френската островна колония Сент Пиер и Микелон (7.20) и Япония (7.80).

Средната възраст, на която жените раждат у нас, не се е променила от 2013 г. и е 26.5 години. Статистиката показва и ниска смъртност на родилките – 11 на 100 000 и средно по 8.5 на 1000 починали бебета непосредствено след раждане.
Средната продължителност на живота у нас е 74.5 години, като при мъжете тя е 71.2 г., а при жените – 78 години. Данните показват леко покачване, в сравнение с миналата година.
Процентът на растеж на населението е минус 0.6%, като за миналата година той е бил минус 0.58%. Това ни поставя на едно от последните места заедно със страни като Литва, Латвия, Молдова, Британските Вирджински острови и Сент Пиер и Микелон.
Според ЦРУ населението в България към юли 2016 г. наброява 7 144 653 души, разделени по етнос и произход на българи – 76.9%, турци – 8%, цигани – 4.4%, други (включително руснаци, арменци и власи) – 0.7%, и 10% с неясен произход.
Структурата на населението по възраст показва, че най-многобройна е групата на хората между 25 и 45-годишна възраст, които съставляват 43.3% от цялото население. Съотношението в тази група е 1 589 183 мъже/1 506 285 жени. На следващо място са хората над 65-годишна възраст (19.03%) със съотношение мъже/жени – 552 217 към 807 464. Трета по големина е групата на децата и младежите до 14-годишна възраст – 14.54%.
Данните се потвърждават и от здравен доклад на Европейската комисия, според който България е сред страните с най-висока смъртност от различни видове заболявания. Според него продължителността на живота в страната ни е с над 5 години по-кратка от средното равнище в ЕС, съобщава БНР.

Освен това България е сред водещите държави по-висок процент на преждевременна смърт на хората в работоспособна възраст заедно с Унгария и Латвия.
Общо над половин милион граждани в 28-те държави на ЕС между 25 и 64 години всяка година умират преждевременно от сърдечносъдови и респираторни заболявания, рак и диабет. Докладът изчислява, че това е загуба икономиките от 115 млрд. евро годишно, ако същите тези хора оставаха живи и допринасяха с труда си.
Тези загуби могат да бъдат избегнати, заяви при представянето Анхел Гурия, генерален секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие:
Животът на много повече хора може да бъде спасен, ако качеството на здравните услуги в страните от ЕС се повиши в максимална степен. Ресурсите трябва да се насочват по-ефективно там, където оказват най-голямо въздействие върху здравните резултати, включително върху профилактиката.
Като цяло в Европа населението все застарява и възрастта средно надхвърля 80 години. У нас са и едни от най-високите нива на детска смъртност. Броят на пушачите сред 15-годишните момичета също е най-голям сред българските семейства, показва още евродокладът.

България е сред 4-те членки на ЕС, където над 10% от населението няма здравни осигуровки, според данните на доклада на ЕК и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.
Източник: offnews.bg

От сайтът Blife.eu добавят, че отиващото си правителство няма и грам вина за тези статистики !

Няма вина и за наркотиците до училищата, за чалгата в учебниците по музика !

Нямат вина и за това, че телевизията и чалготеките създават модел за подражание на младите момичета, което превръща децата ни в елитни проститутки !

Нямат вина и за това, че пред младите момчета, които израснаха с наркотици и бира в парка по пейките, единствената алтернатива да си променят социалният статус е да станът дилъри на дрога !

Нямат вина, че се продават фалшиви лекарства на огромни цени или такива с изтекъл срок на годност, които са преопаковани в Украйна или Румъния и се пускат пак на пазара !

Нямат вина и за смъртоносните ваксини и за подмяната на химиотерапевтичните лекарства и измирането на десетки хиляди онкоболни !

Добре че нямат вина и за Американските бази у нас, от които ни пръскат с отрови ВИЖ ТУК !

Нямат вина за отрицателният прираст на населението ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Нямат вина за ГМО продуктите, с които ни разболяват ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Нямат вина за огромната смъртност, която е по-голяма и от СИРИЯ ВИЖ ОЩЕ ТУК !
Нямат никаква вина !

ТЕ НЯМАТ ВИНА, ТАКА Е !

ВИНАТА Е НАША, ЗАЩОТО ПОЗВОЛИХМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !

ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА!

Време е за нова алтернатива на управление на страната !

 

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ