„Изправи се! Мутри вън!“: Двамата, за които се установи принадлежност към ДС, са призовани да напуснат листите

в България

„Изправи се! Мутри вън!“: Двамата, за които се установи принадлежност към ДС, са призовани да напуснат листите„Изправи се! Мутри вън!“: Двамата, за които се установи принадлежност към ДС, са призовани да напуснат листите

Във връзка с информацията от Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия, че двама от кандидатите за народни представители на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, от общо над 400, са с данни за принадлежност, коалицията информира, че и двамата кандидати още днес са призовани да напуснат листите.

И двамата не са били на водещи места в многомандатни райони извън столицата.

Коалицията информира, че при структурирането на листите всички кандидати са декларирали, че нямат принадлежност към структурите на бившата Държавна сигурност.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последно от България

Отиди на Топ