Извън системата

в България

Извън системата


Извън системата. Всеки неудобен и непослушен ще бъде извън системата!

Системата все повече наподобява филмът „Матрицата“, само че в реален план!
Централизиране на базите данни в Европа и у нас! Синхронизиране на базите на Данъчните, НАП, МВР, Медицинските както и на КАТ и всички регистри !

С едно натискане на бутона и всеки може да бъде извън системата, а там влизате в бюрократичните – съдистичните параметри на системата !
Банковата Ви сметка е запорирана , имате неплатени здравни осигуровки или накратко казано номерът не може да бъде избран в момента !

С едно натискане на копчето и сте извън системата – матрицата ! За оцеляването извън матрицата никой не е подготвен и колкото и да сте силни и интелигентни, и колкото и да сте умни, и хитри там оцеляват само най-адаптивните !

Системата има хиляди регламентирани и нерегламентирани методи за контрол над биомасата !
Преразпределянето на благата в тази система става на базата кой колко биологични единици контролира като някой ги наричат електорат!

А самата системата е разделена на различни сектори, както се изказват политиците – сектор сигурност или накратко казано МВР – Министерство на Вътрешните Работи като ключовата дума е министерство и така Министерство на Отбраната, на Културата, на Здравеопазванети и в този ред всички министерства заедно правят системата !
Министерски съвет е контролният център, а над нЕГО е Премиерът на републиката Бойко Борисов !
Палачът на Бойко Борисов се казва Цветан Цветанов, а той изпълнява натискането на бутона с думите: „Ние ги изваждаме от обществото”!

На практика тоталното елиминиране на всеки един е добре координиран акт зад който има виновник, зад който има физическо лице, което не носи отговорност, защото е скрит зад колективни органи или абревиатури, но кой управлява системата, която уж не ни убива?

Ако всички сме извън системата тя няма да работи и ресурсите ще се преразпределят по друг начин, а оцеляването на човекът като градивна клетка от един народ, семейство и от една нация ще е на първо място !
Дали ще си биомасата наречена електорат или ще си човек оцеляваш на инат ти избираш, но едно е ясно, че системата се нуждае от Вас като без Вас тя не може да съществува !

efekt-2

Вижте още от bultimes

 

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе