Заради извънземните ли губим Странджа

в България

Заради извън земните ли губим Странджа

Заради извънземните ли губим Странджа?
Откритие под Ямбол с гриф „Строго секретно“?
Преди години, по време на строително – ремонтни дейности извършвани в центъра на гр. Ямбол е открита закопана и запечатена с огромен камък малка пещера.

Работниците се натъкват на нея случайно след като багер разкрива входът и. В не дълбоката земна кухина са открити предмети от непознат материал. При изследванията предметите не отговарят на нито един от известните земни елементи.

На място веднага са пристигат учени и специалисти от Чикагският институт за изучаване на трансцендентални аномалии и от Московският изследователски център за изследване на свръхестествени явления „Потустароний мир”. При по – внимателно проучване вътрешността на пещерата е открито погребано същество с кристален строеж на костите.

В ръцете си съществото е държало предмет подобен на жезъл, който е излъчвал светлина и топлина.

Учените предполагат, че това е непознат енергиен източник. Откритията са засекретени и работата по централната градска част спряна.

Изследователите са на мнение, че в близост има и други подобни находки, които не трябва да стават обществено достояние.
За прикритие на фактите, медиите разпространяват историята за открит средновековен некропол.

Впечатление прави бързата реакция на учените, което навява на мисълта, че целите изкопни работи вероятно са с цел разкриването на обекта засечен със спътникови снимки.
Източник: multivselena.com 

efekt-2

Естествено такава информация се засекретява, но може да бъде достатъчно добра причина за да се замислим вярно ли е, че Странджа е била предпочитана от извънземните?

Вярно ли е, че е погребана Египетската богиня Бастет там?

Дали Древните Египтяни не са наричали извънземните Богове?

И защо се обезлюдява насилствено Странджа?

Инфо: forum.sanovnik.bg

Loading...

Вижте още от bultimesНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе