Жените от тези зодии могат да докарат до фалит и най-големия богаташ

в Любопитно

Всеки от представителите на силния пол е наясно, че една дама може както да превърне живота ви в рай, така и в ад. В този ред на мисли дамите от тези зодии могат да ви докарат до фалит, дори и да сте сред най-богатите мъже на планетата.

Добре е, ако ви предстои сватба да сте наясно със „способностите“ на дамите от тези зодии. Казано с други думи, бихте могли да си позволите такава партньорка само, ако наистина сте безмерно богати.

Може би често пъти сте чували мъжът да се обръща към своята половинка с думите: „скъпа моя“. Обикновено те изразяват чувствата, които мъжът изпитва към дамата на сърцето му. Понякога обаче тази дума се използва и във финансовия смисъл.

Ако вече изгаряте от нетърпение да научите кои са тези зодии, ето ги и тях:

1 място — Риби

Дори да поднесете всичко на тепсия на тези дами, те пак няма да са доволни. Дайте й всичко – ценности, пари, ръката, сърцето, черния си дроб и безсмъртната си душа… Не, не и не, те пак няма да са доволни. Мислете с какво ще й осигурите диамантите, които толкова много иска.

2 място — Лъв

Дамите от зодия Лъв не се нуждаят от цялото състояние на съпруга си. На тях им е нужно цялото му състояние, плюс още едно по-голямо, което ще спечели, докато тя му позволява да е покрай нея. Казано с други думи, връзката с дамите от тази огнена зодия определено може да се нарече правилна инвестиция в бъдещето. Имайте предвид, че ако обичате да харчите парите си за какви ли не капризи, Лъвицата няма да ви го позволи. Не, защото е спестовна, а защото сама ще похарчи всичките ви пари, не се нуждае от помощта ви за тази цел.

3 място — Везни

Може би мнозина от вас са останали с впечатлението, че нежните представителки на зодия Везни изобщо не са меркантилни. За тях парите не означават абсолютно нищо. Дори да ги засипете с тях, няма да го оценят. Те обаче оценяват вниманието, което е изразено с правилните подаръци. Биха се зарадвали много на някоя антика например. А всеки, който е наясно с това знае, че те са изключително скъпи.

Е, драги мъже, ако вече сте наясно с прищевките на дамите от тези зодии, вероятно сте си дали сметка, че няма да ви е никак лесно. За онези, на които тепърва предстои да се обвържат с тях, ще ги посъветваме да бъдат особено внимателни и да си помислят добре дали могат да си го позволят

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ