Експертът

в България


Експертът новият сезон
Виждаме експертът по тероризъм и киберсигурност. Виждали сме експертът по фалшиви новини и хибридни войни да говори по телевизията !

Виждали сме експертът по вътрешна сигурност и ред да произнася присъди от трибуната на Народното Събрание за който държавата плаща милиони и ще плаща още десетки години и десетки милиони !


Знаем, че е експертът и по изборните процеси и манипулациите им тук наистина е капацитет и съмненията с Костинброд и подправянето на протоколи и подмяната на такива и хилядите чували с бюлетини само могат да докажат тази експертност на субекта !

Виждали сме и експертът по законотворчество да говори за не един закон от НС и как консолидираната група ще гласува !
Майстор е и на интеграцията, на малцинствените групи у нас, доказан експертът е. Виждали сме в не една джамия и във всички ромски-цигански гета и махали!
Експертът и по историческата памет от времето на Ботевата чета, която се е сражавала със ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ!
Кой може да твърди, че не експертът и по самолети спорел е на тази тема с не един пилот било то и президент дори !

Доказан експерт е и в наказателното вътрешно партийно право като един Адвокат застава до всеки един от ПП ГЕРБ срещу който се водят дела било за кражба в особено големи размери, било то за рекет или за убийство като дори брани ги така самоотвержено като притиска съд и прокуратура с влиянието си над Темида !

Сега нашият експертът ни говори за истанбулската конвенция и троянската кобила зад която вкарват джендърите и третият пол да го приемем сякаш той няма деца и дето се казва внуците му от третият пол да са за да види какво е !
Експерт е в жилищното кредитиране и шестте апартамента вече са девет и по един на всяка дъщеря, но това е друга тема !

Сега експертът по речта на омразата и тонът на толерантността, който се вихри по нотите на евроатлантическите звуци радикално подкрепя финансирането на ислямските настроения !
Да не говорим, че арестите на деца по 48 часа без да бъдат уведомени родители и настойници си е чиста проба отвличане и нарушаване на човешките права според ООН и ЮНЕСКО, но няма проблем борбата с тероризма отваря врата през която много от неговите бесове ще дойдат на този свят !
И така виждали сме експертът.

На събори в носия и да си хапва суджуци и да участва в кулинарни събития, виждали сме го с банкери и да раздава награди, а някой сеща ли се в какво не е експертът !

Той е най-надарената личност завършила училището за психично болни деца в гр.Вършец, с което се гордеят всички болни мозъци не само от випускът му, но и паралелната държава, която по принцип не съществува като корупцията, но само има усещане за нея!

Някой може ли да ни каже по какво не е експерт, защото няма война, в която той да не е посял интригата на раздора освен в междузвездната, но не ясно какво се очаква в новият сезон !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ