Едно котило

в България

Едно котило


Всички са едно котило днес истината лъсна!
Борисов похвали Станишев!
Още по-далеч отиде Бойко Борисов като едва ли не изтъкна Сергей Станишев като най-успешният политик на международната сцена ! Да не забравяме, че Станишев и БСП имат 11 загуби срещу Борисов и ГЕРБ и всичките са дело на Политикът за Пример!

В крайна сметка Бойко Борисов управлява и се вкопава в управлението единствено и само благодарение на Сергей Станишев и неговият екип !
Да не говорим, че приемането на Истанбулската конвенция също се приема от ГЕРБ без да са попитали електоратът си от кой пол са и от кой пол искат децата им да са?

Та всеки път Станишев е наливал вода в мелницата на Борисов и днес Бойко Борисов му благодари официално и не се крият вече, това е!

Безспорно лидерската позиция на Сергей Станишев на ПЕС е успех и на България, но само на думи отдавна всички политици на Европейската сцена служат на Европейските интереси и никой не може да се сети какво е направил Станишев за България !

А какво е направил Борисов за България се чува на всекидневните протести – народът всеки ден скандира и протестира и какво от това?
И ако в всички модерни демокрации има двуполюсен модел на управление то в България има еднополюсен като само актьорите се сменят!

Няма ляво и дясно пространство, няма борба между двата полюса, а всичко е да има разделение на масите за да бъдат впрегнати техните кинетични енергии в една измислена борба !

Днес с поздравителното си писмо Бойко Борисов не показа, че изведнъж е станал културен и държавник, не показва и ниво на дипломация, а просто доказа твърдението на мнозина, че всички са едно котило !

Време е да изхвърлим боклука от властта, време за рестарт на държавата, време е за нова алтернатива на управление или просто както е казано в една песен „изхвърляме единият, прегръщаме вторият“!

И сега какво правим а ?

 

efekt-2

Вижте още от bultimes

 

 

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе