Долу ръцете от пагоните на генерал Румен Радев

в България

Долу ръцете от пагоните на генерал


Долу ръцете от пагоните на генерал Румен Радев!

Войната на телевизорите срещу Президента Румен Радев!
Всеки ден гледаме от синият екран някой да говори срещу президента Румен Радев !

„Ама той бил такъв“, „жена му се обличала така“, „той трябва да е такъв“ и така нататък. Всякакви съветници се навъдиха да му дават съвети, всякакви клеветници се навъдиха да го клеветят! И как един не се намери по тези телевизии да каже една добра дума за президента?

И как да се намери като всички телевизии обслужват статуквото и политическата мафия !
Истината е, че народът обича Румен Радев и всяко едно социологическо проучване го доказва колкото и манипулирано да е то! Радев е носител на надеждата у нас и хората виждат в негово лице промяната и че имат свой съюзник в борбата срещу политическата мафия !

Силни са думите от устата на Радев, който излизат !
Силно седи и като държавник, и политик силен е Радев да се изпъчи и да каже „стига толкова“!

Масово в медиите на ГЕРБ и всички държавни при това се излива огромна помия по нашият президент !
Той е народът и е избран с 2 063 032 български гласа !
Кое дава право на Цветан Цветанов да го критикува след като Цветанов е избран от област Велико Търново, а всичките живущи в областта са там по малко от 242 259 по данни на националният статистически институт?

Няма база за сравнения за Цветанов са гласували най-вероятно малко повече от 10 000 – 12 000 човека, но да не забравяме и как са манипулирани изборните протоколи, а има и един не проверен случай, в който кмет на ГЕРБ бяга с един кашон фалшиви бюлетини и се спъва на мегдана в селото и кашонът се разпилява пред очите на всички !

Полицаят закопчава кмета за един уличен знак на един метър от инцидента и когато идват медиите и представителите на ЦИК става голям купон !

efekt-2

Председателят на ЦИК по това време е жена от ГЕРБ, която напуска мястото на инцидента !

Забравил ли е Цветан Цветанов как е избран?
Най-вероятно не, но наглостта и безочието му е огромно! Когато злословят срещу Румен Радев те злословят срещу над 2 милиона Българи! Как да седим безучастно, как да търпим?
Долу ръцете от пагоните на генерал Румен Радев!

Недостойни сте да лазите в краката му камо ли да споменавате името му !

Тази статия най-вероятно ще е свалена от троловете на ГЕРБ затова молим да я споделите незабавно!

Loading...

Вижте още от bultimes

 Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе