Днес е последното заседание по делото на Манолова срещу Борисов

в България

Днес е последното заседание по делото на Манолова срещу Борисов Днес, 23 февруари 2021 г., е последното заседание по делото за клевета, заведено от Манолова срещу Борисов. Заседанието ще започне в 11:30 ч. в Софийския районен съд на бул. "Цар Борис III" №54. Припомняме, че Манолова заведе дело срещу премиера Борисов за клевета заради изказването му ден преди втория тур на кметските избори в София, че Манолова и екипът й са били във Волуяк, за да „правят уйдурма и да спазаряват роми“, които да твърдят, че ГЕРБ и Фандъкова им плащат, за да гласуват. Свидетели по делото от страна на Борисов са главната редакторка на ПИК и секретарят на ГЕРБ. Секретарят на ГЕРБ призна, че са използвали "информатори", които да им донасят какво се случва в предизборния ми щаб по време на кампанията за местните избори в София. От "информатора" бил научил и за въпросната среща във Волуяк. По думите на главната редакторка на ПИК те също са използвали "папараци и информатори", които са ме следили по време на кампанията, каза Манолова след първото заседание по делото.Днес е последното заседание по делото на Манолова срещу Борисов

Днес, 23 февруари 2021 г., е последното заседание по делото за клевета, заведено от Манолова срещу Борисов.

Заседанието ще започне в 11:30 ч. в Софийския районен съд на бул. „Цар Борис III“ №54.

Припомняме, че Манолова заведе дело срещу премиера Борисов за клевета заради изказването му ден преди втория тур на кметските избори в София, че Манолова и екипът й са били във Волуяк, за да „правят уйдурма и да спазаряват роми“, които да твърдят, че ГЕРБ и Фандъкова им плащат, за да гласуват.

Свидетели по делото от страна на Борисов са главната редакторка на ПИК и секретарят на ГЕРБ.

Секретарят на ГЕРБ призна, че са използвали „информатори“, които да им донасят какво се случва в предизборния ми щаб по време на кампанията за местните избори в София.

От „информатора“ бил научил и за въпросната среща във Волуяк.

По думите на главната редакторка на ПИК те също са използвали „папараци и информатори“, които са ме следили по време на кампанията, каза Манолова след първото заседание по делото.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последно от България

Отиди на Топ