Джуна: Лавандулата показва дали сме прокълнати

в Любопитно

Джуна е духовната майка на всички екстрасенси в бившия Източен политически блок. И в България преди 1989 г. инкогнито са раздавали нейни ръкописни уроци. В тях славната лечителка разкрива как човек може да се лекува дори сам с енергия. Сред съветите имало и упражнения как да се предпазим от въздействие на енергийни вампири, някои рецепти за сваляне на кръвното и нервното напрежение.

Доста внимание приживе даровитият феномен отделя на предпазването и развалянето на магии. В един момент Джуна установила, че болшинството от хората, които идвали да ги лекува, са били с аура, пробита от магия.

В тези моменти славната екстрасенска, колкото и да наливала от своята енергия, тя изтичала в небитието. Защото ритуалът продължавал да действа. Така, след като се установила в Москва, на лечителката ѝ се наложило сама да се обучи в разпознаването и развалянето на зловредни ритуали.

За това ѝ помогнали небесни учители, които тя често рисувала в своите картини. Джуна разказвала, че при нея са идвали много хора, закъсали заради магии с пръст от нов гроб, косми или сапун.

Други си изпатили, след като техни уж приятели им „взели мярката“ – отрязали тъкан или конци от дреха. После магията много лесно се хващала с различни словесни наричания върху т.нар. енергиен свидетел на жертвата. Веднъж при популярната жена дошло момче. То било като канара, но в един момент започнало да линее. Появило се безсъние, стопило се от 90 кг до 70 кила, а докторите се чудели каква диагноза да му поставят. Благодарение на своите пророчески способности Джуна успяла да прозре, че Игор С. бил жертва на магия за влюбване.

Тя била поръчана от бившата му приятелка, с която той се разделил. Джуна дава и няколко лесни начина човек да разбере дали му е направена някаква магия: Ако в определен момент не можете да се гледате в огледалото – нарочно избягвате да се наблюдавате, а преди сте се задържали пред него по-дълго време, докато сте оправяли своята прическа, грим или облекло.

Ако изведнъж престанете да понасяте миризмата на лавандула – лавандулов спирт, без да сте бременна или в момента да сте болни от нещо. Ако влизайки в църква, се чувствате зле и отпаднали, става ви лошо, при положение че не сте бременна, гладна или болна, а преди не сте имали подобни проблеми.

Ако в рамките на 1 месец например започнете без причина да слабеете – не спазвате диети, не водите стресов начин на живот, не сте преживели нещо шокиращо. Чувствате се постоянно отпаднали, без сили и енергия или нямате желание за правене на нещата, които обичате. Ако се появят различни тъмни петна по кожата на вашето лице, а не сте възрастен човек (старчески петна). Тези петна могат да бъдат по шията, по бузите, по челото, по носа, но не са лунички.

Ако забележите вие или вашите близки, че едната ви зеница стои разширена, а другата е нормална. Ако внезапно, без да сте се изплашили от нещо, започнете да се страхувате от по-големи или по-малки затворени пространства. Установите ли подобно нещо, трябва да търсите човек, който да развали направената магия, съветва Джуна. Това може да бъде някой от старите ходжи, които все още имат способности, но и страх от Бога.

Другият тип експерти били свещениците. „Накарайте някой в църква да ви чете в продължение на седем седмици Киприяновите молитви. По принцип хората, които поръчват и които правят магии, забравят, че Господ вижда всичко и че техните злини няма да останат ненаказани, защото има и Вселенска памет, в която автоматично се записват всички мисли, чувства, намерения и действия на хората“, предупреждава злосторниците именитата лечителка.

efekt-2

Източник: retro.bg

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе