Все повече Българи раждат небългарчета

в България

Все повече Българи раждат небългарчета


Повече Българи раждат в чужбина, отколкото в България!
Масова практика обаче е когато записват детето там да се отказват и от Българското си гражданство!

Така на практика България не губи само една свидна рожба, а и нейните родители също !
Факт е, че много хора, основно в детеродна възраст, са напуснали България и повече време от годината прекарват извън страната.

Говорим за българските общности, които са в Украйна, Молдова, Румъния, Западните покрайнини, Македония, Северна Гърция, и в цяла Европа както и в Канада и САЩ, плюс огромната имигрантска вълна българи, които живеят зад граница.

Огромна част от тях създават семейства, раждат деца. Огромната част от тези деца не се регистрират като българи, нямат българско гражданство и за съжаление техният брой е доста по-голям от тези, които се раждат в България.

Което означава, че ако ние не предприемем адекватни мерки по отношение на тези млади хора, които живеят извън България, има опасност за оцеляването и нормалното развитие на българската нация и държава. Факт е и че с политиките на ГЕРБ в последните десет години са прокудени още милиони млади Българи, които също след като се уредят там и почувстват сигурност ще родят децата си в чужбина и ще искат децата им да се ползват с всички социални привилегии да бъдат пълноправни членове на държавата, в която са и така крачката от доброволното отказване от родината е направена !
Кой прокуди младите, знаем всички !

Затова трябва спешна промяна в законодателството на България и да се направят правилните нормативни промени, с които да се задържат младите в страната и с много финансови и други стимули да им се даде сигурност, стабилност и нормална среда за да родят децата си тук в България иначе рискуваме да няма България утре или ако я има да няма Българи в нея !

Време е виновните за това да бъдат наказани или историята ще накажа нас нацията, която нищо не направи да предотврати това!

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайтът не носи отговорност за коментарите, които се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе