Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството!

в България/Свят

Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството!
Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството!

На традиционния вечерен лайф, емигрантите спонтанно решиха да се завърнат заедно в България и да пометат мафията в парламента! Избраха и дата – 16.09.2018 година!
Емигранти от Германия, Англия, Испания, Швеция, Франция, Италия и пр. ще се върнат и ще излязат на протест пред парламента!
Надяват се да се отзоват много хора, които да уважат събитието и с общи усилия да свалят правителството!
Емигрантите не са хора които могат да бъдат излъгани с обещания… Протестът е под мотото “ Не преговаряме с престъпници и национални предатели“. Те искат сваляне на правителството и съд за всички управлявали от 1989 до сега.
Вече не искат партии в парламента, нито са съгласни някакви си 240 човека безнаказано да присвояват ресурсите на държавата!
Те искат личности, избрани от народа и управление по Швейцарски модел. Решени са да потърсят сметка за откраднатото до момента, дори и това да отнеме време!
Решени са да накарат престъпните крадливи, лъжливи, манипулативни и безскупулни властимащи, довели България до ръба на пропастта, а българите до крайно отчаяние и нежелание да живеят в Родината си да си платят!

Българи, България обезлюдя!!!
Децата й я напуснаха и отидоха да търсят спокоен и уреден живот в чужди Родини! Прокудени завинаги, принудени да оцеляват с тежки гурбети…емигрантите винаги ще я носят в сърцето си! Оставили тук майки и бащи, братя и сестри, някои дори деца…те са твърдо решени на 16 септември да поискат сметка на управляващите!
Българи, има надежда! Елате, за да свалим заедно това престъпно правителство!

Цитатирано:

Против геноцида на Борисов и всички досегашни управляващи мафии.
За какво се борим:
За смяна на системата на управление – чрез референдуми – пряка демокрация, пряко допитване на народа за всяко нещо – местни референдуми, национални референдуми.

Електронно дистанционно гласуване на избори и референдуми на базата на блокчейн технологиите.
Избор на личности, не на партии и търсене на лична отговорност от всяко длъжностно лице.
Възможност за отзоваване на избраното лице.

Пряк избор от народа с възможност за отзоваване на всички длъжности в държавата – Главен прокурор, Министър председател, Президент, министри, кметове, полицейски началници и др.
Пряко гласуване от народа за разпределение на местни и национални
бюджети, европейски фондове и проекти“.

Източник: antenab.com

Българино ще участваш ли ?

Време е да изхвърлим боклук от властта !

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ