Бойко Борисов „ АВЕ НА МЕН ”!

в България

Бойко Борисов „АВЕ НА МЕН ”!

Бойко Борисов „ АВЕ НА МЕН ”!
Само бунтът може да смени властта!

Наблюдаваме протести, но те само сменят позата, a бунтът може да смени позицията!
Така твърди професор Янко Николов Янков-Вельовски в личният си блог !

Протест и пак протест и виждаме, че сякаш самият Борисов чрез поставени лица контролира всички протести и после с фанфари тържествено излиза и дава едни пари или нещо обявява и протестът стихва за час!

Бойко Борисов спасителят, който решава всички проблеми, а един проблем не е решен до края!

Да вземем протестът на фермерите, няма да коментираме циркът със запалената вълна и разлятото мляко като лидерът на протеста, едно момче с гола глава, някак си влезе да се договаря с Бойко Борисов, но имаше предварително издаден пропуск!

Другите протестиращи нямаха и не им издадоха!
Протестът с Майките някак си Мая Манолова призна и контрапротестът на другите фланелки и докато пред президентството протестираха в почивен ден същият ден с Бойко е имало едно момче да се наснимат и да се напиарят, че видите ли Бойко Борисов е изкарал един ден с човек с увреждане, а колко жалко е това докато върви протестът на майките някой снима втора серия Бойко Борисов спасителят съжалителният, но добре, че не я пуснаха по правителствените телевизии !

Много излъгани, много разочаровани, много хора са работили за този протест – свободни медии, модератори и администратори в социалните мрежи!

Хора по организацията на протеста, хора със знамена и фланелки, хора с мегафони, речи и организатори, координатори по озвучаване по медийно представяне и какво от това? Всички бяха предадени и разочаровани и ето така се убива националният дух, ето така хората загубват вяра, че може да се промени нещо с протест ! А за да има бунт, трябва да има протест, именно протестът се превръща в Бунт !

Един добре отгледан протест набира сила като тези в Румъния и Гърция и после правителството е заставено да чуе гласът на народа !
Властта произтича от народа, но тези, които властват над народа властват и над протестите като именно затова няма Бунтове!

„Не се гаси туй, що не гасне“!

Бойко като пожарникар обаче знае, че малко по-малко то ще угасне ! И така трябва ли с кръв правителство да се смени или всеки от нас кръвен данък да плати?

Данъкът вече е 50% от Българите в чужбина прокудени от своята родина !
Върнете се, спасете си страната, че ние вече не можем един протест да сътворим камо ли бунт да сътворим! Върнете се, докато все още има и къде, че както е тръгнало Бойко и като територия ще ни продаде !

Върнете се под бащината стряха, че позата на протести нищо не постига, а бунт си трябва за да спасим нашата мила татковина!
И така Бойко Борисов като в древният Рим с диктатура иска да управлява с Хляб и зрелища, но само със зрелища не става !

Време е да прокудим боклука преди да е прокудил и нас до един !

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ