Бижута, които носят нещастие! Тях не бива да купувате или продавате

в Любопитно

Някои бижута носят определено щастие и радост. Има и бижута, които носят лош късмет на човека, който ги носи. Това се случва при намерени украшения. И е като лотарията. Особено са опасни тези бижута, които се носят на врата или на китката. Не се знае каква енергия е имал предишния им собственик.

Или каква е била кармата му. Никога не слагайте намерени кръстове. Без значение от какъв благороден метал или скъпоценни камъни са направени. Отървете се от тях възможно най-бързо.

Откраднатите бижута също не носят щастие. Според поверието крадeцът отмъква не само ценното украшение. Той взима също всичко отрицателно и възможни заболявания от предишния им собственик.Скъпоценности, закупени в заложна къща или оказион. От добър живот хората не ги продават там.

Те се предхождат от криминално деяние или трагично събитие. Затова тези бижута носят отрицателната енергия на своите собственици. Препоръката на окултистите е да не купувате такива ценни неща.

Бижута, подарени от не добри хора, също вещаят зли последствия. Те могат да донесат лош късмет на притежателя им. Защото този, който ви ги подарява, ви дава в добавка и негативната си енергия. Не носете и украшения с изкуствени камъни.

Защото тези, направени с естествени камъни са попили положителното от дългия си престой в земните недра. А бижута, които са инкрустирани с изкуствени камъни, в повечето случаи носят скръб и неприятности. Обяснението е просто. Те не са отлежавали в земята. И няма какво да дадат на новия собственик. А могат само да му отнемат.

Бижутата, семейното наследство, са супер добро попадение. От векове съществува традиция фамилните ценности да се предават от поколение на поколение. И това никак не е случайно! Тези вещи, особено с камъни, могат да отдават положителна енергия на притежателите си непрекъснато. На практика вечно. Заради което, по никаква причина, не бива да се продават.

Защото така човек отдава късмета и здравето си другиму. Според някои нещата са още по-страшни. Защото продавайки семейните бижута, човек може да си навлече непоправими щети. Дори проклятие, което ще изплащат и следващите поколения.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ