Бенчев с ново дело! Вижте каква присъда го грози!

в България/Конспирации

Бенчев с ново дело! Вижте каква присъда го грози!
Прокуратурата образува и ново обвинение срещу Бенчо Бенчев, ако се докаже вината му го грози от 2 до 8 години затвор!
Окръжният прокурор на Бургас за гаранцията на Бенчев: Съобразена е с финансовото му състояние
На бизнесмена е даден максималният по закон 15-дневен срок, за да обезпечи гаранцията

Защо на бургаския бизнесмен и политик Бенчо Бенчев бе наложена рекордната гаранция от 50 хил. лв. Това се питаха мнозина, след като тази сутрин Бенчев получи обвинението си в Окръжната следствена служба и информация за размера на гаранцията, която трябва да плати.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев на извънреден брифинг преди минути уточни, че определянето на сумата е съобразена с финансовото състояние на Бенчев. Тя е такава, каквато може да гарантира присъствието му в един бъдещ процес. Даден му е максималният по закон 15-дневен срок, за да обезпечи гаранцията, пише Флагман.бг.

Разбира се, постановлението на прокуратурата може да бъде обжалвана пред Районния съд в Бургас, но дали това ще се случи – зависи от адвокатите на Бенчев.

В същото време Чинев уточни, че откритите боеприпаси, заради които е повдигнато второто обвинение срещу Бенчев, са 57 броя патрони. От думите му стана ясно, че те са намерени в спалнята на бизнесмена и той не е имал необходимите за тях документи. Ако бъде доказана вината му по това обвинение, предвидената присъда е от 2 до 8 години, подчерта Чинев.
Източник: epicenter.bg

И така е в страната ни – арестуват те, обискират домът ти и намират някаква причина да те тормозят с дела и обвинения и ако няма причина за такава ще ти подхвърлят нещо и пак ще си обвиняем!

Така действа ГЕРБ – който не е с нея е против нея!

Това с Бенчо Бенчев е явно показно за всички, които биха си помислили да помагат на БСП!
Да намериш патрони в къщата на ловджия е все едно да намериш играчки в детска градина!
И така целият фокус на вниманието е върху Бенчо Бенчев, а не и срещу Митьо Очите, защо ли?

Ето как се сформира обществена нагласа с медийно облъчване в стил ГЕРБ !

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ