Бай Тошо: Управляват ви бандити, не хайдути!

в България


Взели са властта с измама бандити и мафиоти и ви грабят и щавят като за последно. На времето по Турско време е имало хайдути дето са грабели керваните и търговците, но са помагали на народа – там дето е имало несправедливост са мъстели и са помагали на населението – на хората на Българите.

От откраднатото злато са изпращали умни деца да учат у Виена и да се върнат за тази България да работят.

След това и ние малко по хайдушки взехме властта, защото с протести и митинги не става, а в България власт или по наследство се предава, или със сила та и ние така. И тогава ние отнехме от хората и фабрикантите, но всичко бе за хората.

Пазихме границите, пазихме и вас, всичко бе от хората за хората и другарувахте и гладни, и бедни нямаше. Сега днешните са бандитите, което са взели са го взели за тях самите не като хайдути, не като комунистите.

Днешните управляващи са по-лоши от всички злини, които са спохождали България. При безбожните комунисти църквите бяха пълни с хора, по времето на турското робство хората пак на Господ се молеха и с вяра в Бога оцеляха, а днес в безбожната Демокрация Бойко се кръсти, но и на него някой ще му сложи кръста. Аз Бай Тошо Ви казвам управляват Ви бандити кръвожадни без милост, без свян и от Бога даже нямат срам.

 

Вижте още от bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ