Разпадът на Европа води до трета световна война!

в Конспирации

Разпадът на Европа води до трета световна война!Разпадът на Европа води до трета световна война!
След брекзит идва ред и на НАТО-екзит Може би разпадът на ЕС е и много по-добро нещо от третата световна война !
Във всички НАТО-вски бази има складирано голямо количество оръжие на територията на Европа !

Сега е ред да се направи огромен Хаос в Европа и придошлите новодомци да решат да се въоръжът !
И след като Европа е похитена, те да тръгнат към Русия и това може да бъде един от сценариите !
Но всички видяхме как 200 руснаци пребиват 1000 английски футболни хулигани – смели и сърцати момчета !
Такъв ще бъде и резултатът ако арабистите тръгнат към Русия, нищо че в Украйна ще ги подкрепят !
От друга страна се говори, че на Вишегратската четворка скоро ще им покажат документи да се включат в една нова държава в една нова сила единна с Германия и Франция и какво ако е така !

Тя Америка си дърпа конците на старите политици и без това си имаме приказка, че нов бардак със стари кур*и не се прави !
И дори да направят една нова и единна държава тя ще е на принципът на разделение на щати и всеки със своите културни и езикови различия!

Или една нова държава, а около нея всички държави като България и Румъния да бъдат хвърлени в хаос и разруха и да чакаме на подаянието на световната банка и ООН !
Бъдещето е неясно както не е ясно до кога Ердоган ще държи дигата, а естествено той ще отприщи вълната в най-трудният момент за ЕС!
Самият Сорос сподели, че разпадът на ЕС е необратим, същият той, който направи така, че половината Африка да се засели в ЕС, самият той, който спасява Американската икономика като съсипе Европейската!
Дали се отложи този сблъсък на НАТО и Европа срещу Русия по заповед на САЩ не става ясно ! Едно стана ясно, че в ЕС все повече се заговори за вдигането на санкциите към Русия и веднага Великобритания напусна и така се наказва това !
А Путин седи от страни и гледа.
Той вече спасява една страна от лапите на Янките чрез думата тероризъм, думата донесла най-много пари на Американското правителство !
Ако се наложи да спасява и Европа той ще го направи, но първо ще изчака Европа да се превърне в Еврабия за да са готови хората там да станат членове на Евразия!

И ако Америка с този хаос и войни с този техен добре планиран и насочван Тероризъм хвърлиха светът в Хаос и дишаха на Русия във врата с НАТОВСКИТЕ бази и дула насочени по границите им и се надяваха да уплашат Русия и тя да сведе глава, а май ще я превърнат в най-могъщата сила !

И ако Русия днес дава пример за САЩ колко е могъща, а дали утре няма да се получи обратното ? Хората искат МИР, а МИР се постига със ВОЙНИ, а войните носят смърт със себе си !
Кому е нужно да разваляме днешният МИР за да минем през ВОЙНА за да има утре пак МИР !
Но явно такъв е кръговратът на животът – на всеки 100 години да има ВОЙНИ !

Такива сме ние хората забравяме ужасите на войните и затова трябва да си напомняме на определен период от време !
Другото е конспирация за пренаселване на планетата и за глобални правителства за чипове и контрол, а знае ли човек толкова информация и дезинформация, че всеки може да се обърка !
Но ние знаем, че кръвта не се измива с кръв и това противопоставяне ще донесе много смърт и ужас на хората !
Източник: blife.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ